Disain

Teistele kättesaamatu, kõige suurema tootlikkuse saavutamiseks on uue Trakkeri jõudlust veelgi suurendatud.

Iveco jaoks ei tähenda juhi eest hoolitsemine mitte ainult täiusliku töösõiduki, vaid ka tugeva otstarbeka konstruktsiooni pakkumist.

Nutikad, otstarbekad lahendused

Uus Trakker on täis stiilseid lahendusi, mis annavad selle eksimatule välimusele veelgi jumet. Uus esiots eristub keskmise iluvõre, uuendatud põrkeraua viimistluse ja moodsa päikesesirmi poolest.

Veokikaitse

Kõik šassii komponendid on konstrueeritud sõitmiseks nii maanteel kui ka maastikul.
Eesmine põrkeraud on terasest ja koosneb kolmest sektsioonist, mis tähendab, et põrkeraua osalisel kahjustumisel võib välja vahetada ainult ühe sektsiooni. See omakorda vähendab kulusid.
Kaitsevõre kaitseb tuledekomplekti kividest või eenduvatest esemetest põhjustatud kahjustuste eest.
Lisavarustuses on radiaatorivõre, mis paigaldatakse eesmise põrkeraua alla ning mille ülesanne on kaitsta radiaatorit ja vahejahutisüsteemi.
Olenevalt mudelist kuulub Trakkeri standard- või lisavarustusse roostevabast terasest vertikaalne SCR-katalüsaator. Seda on vaja olukordades, kus veok töötab kuiva tolmu keskkonnas või seisab töötava mootoriga pikka aega paigal.

KUI SA EI LEIDNUD SOBIVAT LAHENDUST VÕI SOOVID MIDAGI TÄPSUSTADA!

Kuna sõidud ja soovid on erinevad ja kui Te ei leidnud meie kodulehelt endale sobivat lahendust või soovite veel midagi täpsustada, siis võtke meiega julgelt ühendust telefoni teel +372 677 9060 või kirjutades meile myyk@ivpluss.ee